Wie zijn wij

Wij zijn een faciliterende organisatie, gespecialiseerd in het beheer van garageboxen, bedrijfsunits en/of opslagruimten, op diverse garage parken in Nederland, die voor haar klanten het beheer t.b.v. administratieve en financiële zaken verzorgt.
De jarenlange ervaring en deskundigheid die wij hierbij hebben opgedaan, hebben wij vertaald naar een passende dienstverlening.
Hierbij richten wij ons geheel op het ontzorgen van onze klanten bij de verhuur van hun onroerend goed.
Wij hechten waarde aan het vertrouwen van onze klanten en daarom werken wij geheel onafhankelijk, zonder enige binding en/of verplichtingen met derden.

Wij ontzorgen

Nadat u als eigenaar een huurder heeft geselecteerd begint het daadwerkelijke beheer en heeft u als eigenaar te maken met terugkerende procedures met betrekking tot de vastlegging en monitoring van allerhande afspraken en werkzaamheden.
Wij hebben deze werkzaamheden vertaald naar een aantal beheerpakketten.
Deze pakketten zijn erop gericht om onze klanten te ontzorgen.
Binnen onze pakketten zijn wij het aanspreekpunt voor uw huurder.

Rendement uit uw verhuur zonder omkijken? Wij bieden eigenaren van onroerend goed zoals: garageboxen, bedrijfsunits en/of opslagruimten de mogelijkheid om rendement te genereren uit de verhuur zonder dat zij belast worden met de werkzaamheden welke het dagelijkse beheer met zich meebrengt.
U kunt uw facturatie of volledige beheer door ons op professionele en plezierige wijze laten verzorgen zonder dat u verder omkijken heeft naar de dagelijkse gang van zaken.

wie-zijn-wij 

Meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op.